Svartvit illustration över centrala Göteborg

Kontakta alltid 112

om du befinner dig i akut fara.

För dig som söker

Om du vill ansöka till ReBo pratar du med din socialsekreterare. Om ni tänker er att ReBo är ett alternativ för dig kontaktar din socialsekreterare oss.

Vid studiebesök hos oss får du möjlighet att beskriva dig själv och det stöd du behöver. Vi berättar bland annat om hur vi arbetar på ReBo, vad vi har att erbjuda och du får gärna ställa frågor.

Lägenheterna vi har är olika mycket möblerade. Till en del får man ta med sig allt man har men i tillexempel jourlägenheterna och i våra kollektiva boendeformer ska inte egna möbler tas med eftersom det redan finns.

Vi kan tyvärr inte hyra ut lägenheter om inte socialtjänsten beställer det av oss. Därför är det viktigt att du börjar med att prata med socialtjänsten där du bor. De får gärna kontakta oss så ska vi berätta mer, 0701-90 30 06.

Vår process

Om du vill ansöka till ReBo pratar du först med din socialsekreterare. Om ReBo är ett alternativ för dig kontaktar din socialsekreterare oss för att boka en informationsträff.

Vid informationsträffen får du möjlighet att beskriva dig själv och det stöd du behöver. Vi berättar bland annat om hur vi arbetar på ReBo, vad vi har att erbjuda och du får gärna ställa frågor.

Efter varje informationsträff pratar vi ihop oss om vad vi kan erbjuda. Du får fundera på om ReBo känns bra för dig.

Efter att du har flyttat in gör vi tillsammans en plan för vad vi ska ha för mål och vad vi ska arbeta med under din tid på ReBo.

Rebo har ett stort antal boenden i olika boendeformer. Vi har bemanning dygnet runt, årets alla dagar.